Essays For Sale

Familiedag

Geniet van een zorgeloze familiedag bij BillyBird Park Drakenrijk. Het park is de perfecte locatie voor jouw familiedag. Geniet van het strandbad, Drakenbos en speel Discgolf met de hele familie. Deze nieuwe sport werkt net als regulier golfen, maar dan met frisbees. Uitdaging en plezier voor de hele familie!

Met het Sint Joris arrangement geniet je van een zorgeloze en voordelige familiedag. Bij dit arrangement kun je van 10.00u tot 18.00u onbeperkt genieten van koffie,  thee, ranja en fris. Daarnaast krijg je een puntzak friet met mayo en een snack naar keuze(frikandel, kroket, kaassouflé). Er staat bij aankomst een gereserveerde tafel voor jullie klaar op ons terras. Dit arrangement kun je naar eigen wens aanvullen, bijvoorbeeld met een heerlijke barbecue.

Alcoholische dranken kunnen tegen een gereduceerd tarief van €2,- per consumptie worden afgenomen. Dit kun je op de dag zelf apart afrekenen bij de horeca van het park.

Familiedag uitbreiden of speciale wensen?

Een familiedag is altijd naar eigen wens uit te breiden. Wij denken graag met je mee! Bel ons op 088-0558855 of mail naar info@drakenrijk.nl.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

AANMELDEN